ko.net.ua

Як на Хустщині об’єдналися вівчарі і сировари, щоб врятувати давнє ремесло. Відео

«Асоціація вівчарів Хустщини» створена у 2017 році, щоб зберегти вівчарство як багатовікове традиційне ремесло місцевих горян.

Зараз до неї входить десяток вівчарів, які хочуть, щоб справа, яку вони люблять і якою живуть, була успішною.

За короткий час бренд «Традиційна бринза Хустщини» став досить відомим не тільки на Закарпатті, а й у інших регіонах України.

І з кожним днем є все більше і більше поціновувачів бринзи і її ніжного смаку, що народжується на високих полонинах Хустщини. Цей відеоблог не тільки про вівчарів і їх нелегку роботу.

Це ще й історія про гарну ідею об’єднання зусиль.

Про спільну роботу, яка дає подвійний результат: людям – прибуток, а традиційному ремеслу – шанс на виживання.