Як на Хустщині об’єдналися вівчарі і сировари, щоб врятувати давнє ремесло. Відео
«Асоціація вівчарів Хустщини» створена у 2017 році, щоб зберегти вівчарство як багатовікове традиційне ремесло місцевих горян.
Зараз до неї входить десяток вівчарів, які хочуть, щоб справа, яку вони люблять і якою живуть, була успішною.
За короткий час бренд «Традиційна бринза Хустщини» став досить відомим не тільки на Закарпатті, а й у інших регіонах України.
І з кожним днем є все більше і більше поціновувачів бринзи і її ніжного смаку, що народжується на високих полонинах Хустщини. Цей відеоблог не тільки про вівчарів і їх нелегку роботу.
Це ще й історія про гарну ідею об’єднання зусиль.
Про спільну роботу, яка дає подвійний результат: людям – прибуток, а традиційному ремеслу – шанс на виживання.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися