18798
12:03 30.012020

В Мукачеві з квітня Бюджет громадських ініціатив запрацює в новому форматі

Економіка 3821

Відділом економіки проводиться робота по розробці нового проекту Положення про Бюджет громадських ініціатив. Починаючи з 2020 року бюджет громадських ініціатив починає діяти і на громади сіл, які приєдналися до Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади.

Основні положення проекту Бюджету громадських ініціатив Мукачівської ОТГ без суттєвих змін:

– загальний бюджет проектів – 4 млн грн.;

– типи проектів: малі та великі. Малі з бюджетом від 100 до 300 тис.грн., великі від 300 до 800 тис грн.;

– проекти повинні бути направлені на реалізації заходів ВИКЛЮЧНО на землях та майні комунальної власності Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади;

– авторами можуть бути мешканці Мукачівської ОТГ віком від 14 років;

– голосувати за проекти можуть всі мешканці громади віком від 14 років двома способами – електронний на майданчику та паперовий через ЦНАП.

Шановні мешканці нашої громади, просимо вас, якщо у вас є свої думки щодо механізму, критеріїв та умов участі і проведення бюджету громадських ініціатив, висловити свої пропозиції з обґрунтування доцільності внесення відповідних змін до Положення про бюджет громадських ініціатив. Пропозиції та зауваження можна висловити на електронну адресу відділу економіки: e-mail: zez-m@ukr.net, u.ekn@mukachevo-rada.gov.ua.

Орієнтовно, з 1 квітня 2020 року бюджет громадських ініціатив запрацює в новому форматі і кожен мешканець Мукачева, Шенборна, Павшина, Нового Давидкова, Лавок, Дерцена та Нижнього Коропця матиме можливість подати проект направлений на покращення комфорту мешканців громади і тим самим долучитися до розвитку нашої громади.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах