ko.net.ua

У Закарпатській ОДА обрали переможців проектів малого і середнього бізнесу, які отримають підтримку з обласного бюджету

Конкурс із визначення претендентів на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів за рахунок коштів обласного бюджету, відбувся у вівторок, 18 червня.

До участі у конкурсі через засоби масової інформації запрошувалися суб’єкти малого і середнього підприємництва, які отримали кредити для реалізації інвестиційних проектів.

На засіданні було розглянуто подані заяви та заслухано інформацію претендентів щодо інвестиційних проектів (бізнес-планів).

Переможцями визнано 9 проектів: по одному в харчовій, деревообробній та поліграфічній промисловості, будівництві доріг та у наданні послуг з тимчасового проживання; по два в садівництві та рослинництві та розвитку альтернативних видів енергії.

Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації у першому півріччі нинішнього року має профінансувати з обласного бюджету відсоткові ставки за кредитами переможців – суб’єктів господарської діяльності в рамках реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019-2020 роки на загальну суму 1 млн. грн (з розрахунку не більше 100 тис. грн. на один проект).