ko.net.ua

Служба зайнятості Хустщини допомагає випускникам навчальних закладів у пошуку роботи

З метою підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та упередження безробіття, державною службою зайнятості продовжується робота над кадровим резервом випускників навчальних закладів, шляхом запису відеорезюме. Відеорезюме – це короткий ролик, у якому шукач роботи стисло описує свою навчальну та трудову біографію, свої професійні досягнення. Ця онлайн технологія швидкого пошуку і підбору кадрів на запити роботодавців дає можливість отримати роботу своєї мрії та скоротити шлях до працевлаштування.

Ось і сьогодні фахівцями відділу активної підтримки безробітних Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ проведено відповідну роботу щодо створення такого резерву з учнями-випускниками Хустського професійного ліцею сфери послуг за спеціальністю «Обліковець з реєстрації бухгалтерського обліку». Впевнені, що самопрезентація у відеоролику допоможе нашим претендентам привернути увагу та збільшити свої шанси щодо працевлаштування у потенціальних роботодавців.

Запрошуємо всіх громадян, які бажають знайти, або змінити свою роботу, відвідати центр зайнятості щоб скласти та записати відеорезюме. Фахівці центру завжди допоможуть Вам грамотно презентувати себе майбутньому роботодавцю.