14585
10:26 3.122018

На набережній Латориці зведуть велодоріжку протяжністю майже кілометр

Економіка 2519

Згідно проведених тендерних закупівель управлінням міського господарства заключено договір з підрядною організацією ТОВ “Сяйво-Груп” на виконання будівельних робіт на об’єкті будівництва «Реконструкція велосипедної доріжки на ділянці діл.км 1+566-км 2+642 від вул. Берегівська об’їзна до вул. Космонавта Беляєва у м.Мукачево».

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 3 млн. 351 тис.грн.

Договір на виконанння будівельних робіт з підрядною організацією укладено на суму 3 млн. 160 тис. грн. Згідно календарного графіку виконання робіт роботи мають бути виконані до кінця червня 2019 року.

Робочим проектом передбачено відновлення покриття велосипедної доріжки шляхом розбирання залишків асфальтобетону, вирівнювання щебеневої основи з додаванням нового щебеневого матеріалу та влаштування покриття із гарячого дрібнозернистого асфальтобетону. Довжина велодоріжки становитиме 965 м. На початку ділянки місці існуючих сходинок передбачено влаштувати пандус довжиною 7,5 м з поручнями.

Також проектом передбачено вздовж велосипедної доріжки влаштувати лавочки та урни – 23 шт. на площадках із плитки.

Передбачено демонтаж старих опор із світильниками, натомість працівники підрядної організації влаштують зовнішнє освітлення виконується за допомогою 5 метрових опор освітлення в комплекті з енергозберігаючими світлодіодними світильниками потужністю 2х50 Вт. в кількості 23 шт.

Обабіч велодоріжки будуть висаджені павловнії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах