20:47 15.112018
Днями запрацювала Перша Закарпатська Палинчарня
Економіка
7561
Підприємство з виробничими потужностями запустили у селі Минай, що під Ужгородом. Виробництво палинки проходить кілька етапів: збір врожаю, бродіння, варка і купаж. Весь процес займає близько півтори місяці. Наразі виробляють напій з восьми видів дистилятів: сливового, яблучного, черешневого, грушевого, айвового, абрикосового, виноградного і фруктового.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Персональну виставку робіт презентувала художниця Ната Попова в Ужгороді
08:49
Чергова спроба реконструкції КПП «Лужанка-Берегшурань»
08:31
І тур (обласний) Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського відбувся в Ужгороді
16:56
Тиждень угорської мови продовжився у Мукачеві
16:32
Про порушення у період нересту у квітні в Закарпатській області
16:14
У Берегові розпочалися ремонтні роботи на кількох вулицях
15:59
У шкільних їдальнях Мукачева учні можуть розрахуватися банківською карткою
15:44
В УжНУ відбулася зустріч з координаторкою Національного Офісу Еразмус+ в Україні Світланою Шитіковою
15:30
Рахівський відділ Міграційної служби відновлює роботу за новою адресою
15:15
У Закарпатській ОВА відкрили благодійну виставку
14:59
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
Всі Публікації
Фото
Відео