14197
22:52 6.112018

На Берегівщині відкрили віддалене робоче місце ПФУ

Економіка 2612

Цими днями в селі Бене, що на Берегівщині, у приміщенні сільської ради запрацювало віддалене робоче місце фахівців Виноградівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області.

Відповідну Угоду про співробітництво та організацію взаємовідносин між Виноградівським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Закарпатської області та Бенянською сільською радою підписали керівники зазначених структур.

На сьогодні в Бене, в якому переважна більшість жителів угорці, проживає 1400 мешканців, з яких 264 – пенсіонери. Відтепер двічі на місяць мешканці Бене та навколишніх сіл зможуть отримати консультації та інші пенсійні послуги безпосередньо в селі.

Стратегією модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року серед пріоритетів діяльності Пенсійного фонду визначено поліпшення надання населенню пенсійних послуг, наближення їх безпосередньо до людей. Відтак цьому напряму роботи надається особливе значення і в системі Пенсійного фонду Закарпатської області. До слова, відкрите в Бене віддалене робоче місце Пенсійного фонду є першим на Берегівщині і вже 23-ім в області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах