ko.net.ua

Вийшов в друк статистичий щорічник «Закарпаття 2017»

Головне управління статистики у Закарпатській області інформує, що вийшов з друку статистичний щорічник “Закарпаття 2017”, який містить широкий спектр статистичних показників соціально-економічного становища області у 2017 році порівняно з попередніми роками.

Інформація сформована за такими розділами: населення та міграція; ринок праці; доходи та умови життя; населені пункти та житло; освіта; охорона здоров’я та соціальний захист; культура, відпочинок, спорт і туризм; правосуддя та злочинність; навколишнє середовище та природні ресурси; національні рахунки; державні фінанси та кредит; ціни; Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України; енергетика; промисловість; сільське господарство, мисливство, лісове господарство, рибне господарство; будівництво; капітальні інвестиції; транспорт і зв’язок; зовнішньоекономічна діяльність; внутрішня торгівля; діяльність підприємств; наука та інновації.

Крім того, видання містить окремий розділ, у якому порівнюються основні показники соціально-економічного розвитку Закарпаття з показниками інших регіонів України повідомила «Карпатському об’єктиву» Оксана Яковенко, завідувач сектору поширення інформації, комунікацій із користувачами та громадськістю Головного управління статистики.

Показники сформовано за видами економічної діяльності, видами продукції, більшість з них подано у розрізі міст обласного значення та районів області.

Кожен розділ містить методологічні пояснення та визначення економічних термінів. Для кращого сприйняття матеріал доповнено діаграмами та графіками.