ko.net.ua

У двох містах та семи районах Закарпаття повністю відсутня заборгованість із виплати заробітної плати

29 серпня в Закарпатській ОДА під головуванням директора департаменту соціального захисту населення Михайла Петрішки відбулося засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.

За  оперативними даними райдержадміністрацій та міськвиконкомів  нині заборгованість із виплати заробітної плати у Закарпатській області становить 4907,2 тис. грн. що на 2548,4 тис. грн. більше ніж на початку року (2358,8 тис. грн.)

Зокрема на економічно-активних підприємствах заборгованість складає 4337,9 тис. грн. і збільшилась з початку року на 136,7 відсотків.

Повністю відсутня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах у 9 адміністративно-територіальних одиницях області: у містах Берегово, Хуст, а також Великоберезнянському, Виноградівському, Міжгірському, Перечинському, Свалявському,  Хустському та Рахівському районах.

Під час засідання комісії заслухано керівників підприємств, які мають заборгованість із виплати заробітної плати. Розглядалися шляхи вирішення проблемних питань погашення боргів.