Держпродспоживслужба проведе моніторинг закаладів швидкого харчування Закарпаття
За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби встановлено, що в Україні спостерігається неблагополучна епідемічна ситуація щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення.
На виконання доручення Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи з метою недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення області, пов’язаної з вживанням шаурми та інших харчових продуктів швидкого приготування, спеціалістами районних, міських управлінь Держпродспоживслужби в Закарпатській області буде проведено моніторинг закладів швидкого харчування на території міст та районів.
У разі виявлення порушень – буде ініційовано проведення позапланових перевірок, а у випадках відсутності відповідних дозволів, чи порушень законодавства, які становлять загрозу життю та здоров’ю населення – будуть прийматись рішення щодо закриття закладів.
Про результати проведеної роботи та вжиті заходи буде проінформовано органи виконавчої влади, Національної поліції.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися