12239
11:18 24.072018

Через відсутність залізничних вагонів на Закарпатті зривається графік ремонту доріг

Економіка 2440

images_cms-image-000008971Румунська фірма «Трамеко» через ТОВ «Ресурс Трейдинг Україна» замовила 21 вагон щебню для ремонту доріг на Закарпатті. Плата за вагони й доставку щебню зроблена, однак протягом півтора місяця «Укрзалізниця» не подала в кар’єр у с.Пекарщина (Черняхівський район Житомирської області) жодного вагона для завантаження щебню. Відсутність вагонів і неможливість доставити щебінь зриває графік ремонту доріг на Закарпатті.

Голова Закарпатської облдержадміністрації написав звернення міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну та в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгену Кравцову з проханням особисто втрутитися в ситуацію, подати вагони під завантаження й направити їх на Закарпаття, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба ОДА.

– Ваші запевнення, що всі вагони зі щебнем та іншими сипучими матеріалами, необхідними для виробництва асфальту, відправлені на Закарпаття, очевидно, не дійшли до залізничників Житомирської області, – наголошує Г.Москаль. – Прошу вплинути на підлеглих, які саботують накази свого керівництва.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах