10787
08:32 26.042018

Природні ресурси поповнили бюджет Закарпаття на понад 31,8 млн грн

Економіка 11448

 

Рентні платежі протягом січня-березня 2018 року поповнили казну на понад 31,8 млн грн, що на 14,1 млн грн більше сплати відповідних платежів протягом аналогічного періоду минулого року, – повідомляють у Головному фіскальному відомстві Закарпатської області.

sustainable_wide

До зведеної казни найбільш значну суму збору за спеціальне використання лісових ресурсів – більше 23,3 млн грн сплатили лісогосподарські підприємства області та тимчасові лісокористувачі. Платники рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин забезпечили надходження у сумі 5,1 млн грн. Решту – більше 3,3 млн грн сплатили платники регіону за спеціальне використання води.

У Головному управлінні ДФС у Закарпатській області наголошують, що основну частку податків за користування природними багатствами отримує місцевий бюджет. Так, за вказаний період, згідно з розподілом коштів до державного бюджету спрямовано понад 11,3 млн грн рентних платежів. Натомість, у розпорядженні місцевих громад регіону залишилось більше 20,5 млн грн надходжень від користувачів природних ресурсів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах