10478
12:04 3.042018

Департамент охорони здоров’я Закарпатської ОДА оголосив торги на закупівлю апарату газової стерилізації для кардіодиспансеру

Економіка 3283

За кошти Світового Банку для обласного кардіодиспансеру придбають апарат газової стерилізації.

How much is it worth?

How much is it worth?

 

Департамент охорони здоров’я Закарпатської ОДА оголосив торги для закупівлі апарату газової стерилізації в рамках субпроекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей в Закарпатській області».

Відповідно до оголошення про торги, учасники торгів можуть надіслати цінові пропозиції до 17:00 13 квітня.

Як стало відомо із оголошення, пропозиції мають бути повними (включати усі позиції) відповідно до цього Запрошення. Неповні пропозиції будуть відхилені. Оцінка пропозицій буде здійснюватися за окремим лотом. Цінові пропозиції оцінюватимуться за всіма позиціями в межах лоту та договір буде присуджено фірмі, яка запропонувала найменшу оцінену вартість усіх позицій.

Електронні версії Умов постачання, Технічних вимог, Цінових пропозицій, та Договору можуть бути отримані за попереднім запитом на вказану нижче адресу електронної пошти.

Більш детальну інформацію можна отримати за адресою: Департамент охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації, 88008, Закарпатська область, м. Ужгород, площа Народна, 4, каб. 201-203., тел.: 03122 (630427) або 03122 (615538), факс: 03122 (615538), е-mail: uoz@uoz-zak.gov.ua або zakarpatwb@uoz-zak.gov.ua.

Довідково:

Спільно з Київською школою економіки експерти Закарпатської обласної організації “Громадянська мережа “ОПОРА” проводять моніторинг закупівель, які були організовані ДОЗ Закарпатської обласної державної адміністрації за правилами Світового Банку в рамках субпроекту “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей в Закарпатській області”. Експерти оглядатимуть наявність у лікувальних-профілактичних закладах придбаного обладнання, здійснюватимуть аналіз ефективності використання медичної техніки, сприятимуть популяризації проекту в ЗМІ та публікуватимуть об’єктивну та незалежну думку щодо виявлених фактів.

За коментарями звертатись :

Святослав Бабіля,

Тел: 0501002469

Ел. пошта: babilja@gmail.com

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах