9729
11:49 17.022018

Комунальникам Іршави та Берегова роз’яснили вимоги з охорони праці

Економіка 2143

Одним із напрямів запобігання нещасним випадкам чи аварійним ситуаціям на виробництві є проведення консультативно-роз’яснювальної роботи з колективами підприємств і моніторинг технічного стану їх виробничої бази.

pse

Саме з цією метою головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді на виробництві і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Михайло Повх зустрівся днями з працівниками двох комунальних підприємств КП з водопостачання Іршавської міської ради і ТОВ «Водоканал Карпатвіз» м.Берегова. Як відомо, від безаварійної роботи водопровідно-каналізаційного господарства залежить нормальне функціонування всієї житлово-комунальної системи кожного населеного пункту. Це й стало лейтмотивом зустрічей.

Зокрема, у ході проведення заходів посадовець обговорив з працівниками такі питання, як правила безпеки зберігання, транспортування та застосування хлору; безпечної експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених пунктів; порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій; забезпечення працівників індивідуальними та колективними засобами захисту. Водночас роз’яснив вимоги Постанови КМУ «Про ідентифікацію та декларування безпеки об’єктів підвищеної небезпеки».

Оскільки зустрічі проходили з виїздом на підприємство, то головний державний інспектор мав змогу вказати на всі недоліки та порушення, які допускають працівники господарств у своїй роботі.

pse2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах