9492
18:57 2.022018

В Ужгороді завершується другий етап інвентаризації земель

Економіка 3599

Напередодні представники держпідприємства «НДІ містобудування» представили фахівцям Ужгородської міської ради опрацьовану технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель міста на площу понад 820 гектарів. Це другий із загалом трьох етапів проведення інвентаризації земельних ділянок Ужгорода.

3 (1)

Після внесення проектантами незначних поправок і врахування зауважень , про які йшлося на вчорашній зустрічі, документацію подадуть на погодження територіального органу Держгеокадастру, а після його позитивного висновку буде підготовлено проект рішення про затвердження результатів цього етапу інвентаризації на розгляд сесії Ужгородської міської ради. Технічне завдання для проведення третього, завершального етапу, вже готується.

1 (1)

Після завершення всіх трьох запланованих етапів інвентаризації буде повний облік земель і користувачів, де і яку землю можна виділяти, які ділянки перебувають в оренді, власності, використовуються не за призначенням тощо. Інвентаризація проводиться для ефективного розпоряджання земельними ресурсами міста.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах