9489
17:44 2.022018

У Брустурянському лісомислигоспі триває реалізація дров населенню

Економіка 2754
Заготівля дров процес не з легких і потребує багато сил, часу і грошей. Хочеш, не хочеш, а зими на Тячівщині суворі і без додаткового палива в якості дров обійтися можуть не всі. Потрібні дрова на баню, потрібні дрова в будинок, потрібні просто дрова, щоб були. На Тячівщині дрова можна виписати в одному з трьох лісових господарств, – Тячівському, Мокрянському або в Брустурянському. Все залежить від того, де ви проживаєте.
1i1
Так у ДП «Брустурянське ЛМГ» повним ходом йде реалізація легальних дров населенню, підприємствам і організаціям. Як зазначає директор ДП «Брустурянське ЛМГ» Михайло Бігун, на сьогоднішній день дрова шпилькові коштують 167 грн. за 1 куб. сировини, букові та дубові – по 292 грн. Також у лісгоспі можна придбати пиловник різних сортів, діаметрів та довжин.
Для цього необхідно звернутись до керівників виробничих підрозділів (Буштинського, Грушівського, Груниківського, Нересницького, Кедринського, Лопухівського, Плайського, Турбатського лісництв) або звернутися у контору самого державного лісомисливгоспу, що знаходиться за адресою: с.Лопухово, вул.Партизанська, 1.
Для того, щоб придбати дрова, необхідно оформити необхідні документи – написати заяву на ім’я директора лісгоспу, вказати свою адресу та ідентифікаційний код, оплатити в касі вартість продукції. Покупець самотужки має транспортувати дрова.
 
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах