8684
14:14 10.122017

В Середньому на Ужгородщині створено віддалене робоче місце Пенсійного фонду

Економіка 2983

24883467_1967979910128172_1831362310180755435_o

Одним із пріоритетів діяльності органів Пенсійного фонду Закарпатської області є удосконалення якості і розширення спектру послуг у сфері пенсійного забезпечення.

З цією метою Ужгородським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Закарпатської області в селищі Середнє Ужгородського району створено віддалене робоче місце. Відповідну угоду про співробітництво 5 грудня укладено між Ужгородським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Закарпатської області та Середнянською селищною радою.

Перспективи діяльності віддаленого робочого місця працівника органу Пенсійного фонду в Середнянській селищній раді та організацію проведення прийому громадян з наданням окремих видів послуг з питань пенсійного забезпечення обговорили під час зустрічі начальник Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Ганна Сухар, перший заступник начальника управління Надія Діус та Середнянський селищний голова Емеріх Крицкій.

На території Середнянської селищної ради нині проживають 1270 пенсіонерів. Відтак, двічі на місяць (згідно із графіком) пенсіонери, страхувальники та застраховані особи, що мешкають в Середньому, не виїжджаючи в обласний центр, зможуть отримати консультації та відповідні послуги з усіх питань, що належать до компетенції Пенсійного фонду.

До слова, Середнє – вже десятий населений пункт області, де створено віддалене робоче місце органів Пенсійного фонду. Такі віддалені робочі місця вже працюють у трьох об’єднаних територіальних громадах – Перечинській міській, Полянській (Свалявський район) та Вільховецькій (на Тячівщині) сільських територіальних громадах. Ще шість віддалених робочих місць створено при селищних і сільських радах: у Нижньому Селищі (Хустщина), Довгому (Іршавщина), Колочаві (Міжгірщина), Ставному (Великоберезнянщина) та в селищах Великий Бичків (на Рахівщині) і Вилок у Виноградівському районі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини