7402
14:10 25.092017

Турецька компанія розпочала капремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я»

Економіка 4679

Сьогодні, 25  вересня, турецька автодорожня компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» почала капітальний ремонт траси державного значення «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я».

03

Роботи йдуть від перевалу над Волівцем (поблизу газокомпресорної станції) у бік Нижніх Воріт, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба ОДА.

Дорожники почали знімати фрезою верхній шар дорожнього покриття, на який згодом буде вкладатися суцільний асфальт. Для виконання запланованих робіт ТОВ «Онур» побудувало поблизу Волівця новий сучасний асфальтний завод, а також завод для виготовлення асфальтно-бетонної суміші. До кінця цьогорічного «дорожнього сезону», якщо дозволить погода, «Онур» прокладе суцільний асфальт від Нижніх Воріт до Волівця, а наступного року продовжить роботу до Міжгір’я.

Ця автомобільна траса збігається з одним із найбільших туристичних маршрутів на Закарпатті, який веде від траси «Київ – Чоп» до Синевирського озера з Реабілітаційним центром для бурих ведмедів, Колочави з її музеями, а також численних лижних підйомників на Міжгірщині та Воловеччині. Джерело фінансування робіт – дорожній експеримент (надходження від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових показників).

02 01

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах