7377
22:22 22.092017

У Нижньому Селищі створено віддалене робоче місце Пенсійного фонду

Економіка 2838

Забезпеченню якісного надання послуг громадянам надається особливе значення в головному і об’єднаних управліннях Пенсійного фонду України в Закарпатській області. Однією з форм такої роботи є створення в населених пунктах області віддалених робочих місць управлінь Пенсійного фонду, куди виїжджають фахівці для обслуговування мешканців.

21762685_1935876400005190_8139596540762675482_o

Донедавна в краї працювали 3 такі віддалені робочі місця, створені в об’єднаних територіальних громадах, – селах Вільхівці Тячівського та Зарічево Перечинського районів, селищі Поляна Свалявського району.

У вересні створено ще одне віддалене робоче місце – Хустського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатськоїобласті – в селі Нижнє Селище Хустського району. Укладена відповідна угода «Про співробітництво та організацію взаємовідносин між Хустським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду УкраїниЗакарпатської області та сільською радою с. Нижнє Селище».

Фахівці управління щочетверга виїжджають в Нижнє Селище і проводять прийом як мешканців цього села, так і ближніх населених пунктів, надаючи консультації та інші послуги з пенсійногозабезпечення.

Зокрема такий виїзний прийом на новоствореному віддаленому робочому місці, що працює при сільській раді, провела 21 вересня цього року начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Хустського об’єднаного управління Пенсійного фондуУкраїни Закарпатської області Віра Ларь. Під час прийому фахівецьПенсійного фонду інформувала присутніх про зміни у пенсійному законодавстві, умови призначення пенсії за віком, виплати працюючим пенсіонерам, показники, від яких залежить розмір пенсії, та переваги отримання пенсії через банківські установи тощо, відповіла на запитання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах