6958
14:35 20.082017

В Закарпатті відбувся маштабний семінар-навчання соціального спрямування

Економіка 2935

Міністерство соціальної політики України за сприяння дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) протягом 17-18 серпня проводило в Ужгороді масштабний семінар-нараду на тему «Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації», в якому, крім Закарпатської, беруть участь представники ще трьох областей України – Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької.

20861664_1920734004852763_2004730556341421722_o

В заході взяв участь перший заступник Міністра соціальної політики України Ольга Крентовська. Учасником семінару-навчання стало і головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, яке представляли в. о. начальника головного управління Галина Маслякевич, начальник управління пенсійного забезпечення Вікторія Поляковська та начальник відділу з обслуговування та розгляду звернень громадян Оксана Токар.

Ольга Крентовська, керівники різних департаментів Мінсоцполітики, представники ЮНІСЕФ та експерти міжнародних проектів перебувають на Закарпатті із 16 серпня. За цей час побували у новоствореній Полянській територіальній громаді, що на Свалявщині, та дитячому будинку сімейного типу Поповичів, що в селі Невицьке Ужгородського району, ознайомились із діяльністю Закарпатського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в м. Мукачеве, роботою Ужгородського міського центру зайнятості.

Відтак в рамках семінару відбулось кілька тематичних дискусій, зокрема щодо надання послуг із соціальної підтримки та організації прийому громадян за місцем проживання, захисту прав дітей та контролю за дотриманням законодавства про працю тощо, інформує Управління.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах