6180
13:48 26.062017

Ужгородський «Водоканал» змушують виплатити борг за електроенергію

Економіка 2592

125510З такою вимогою виступило ПрАТ “Закарпаттяобленерго”.

Сьогодні, 26 червня 2017 р., керівництво ПрАТ «Закарпаттяобленерго» звернулося до КП «Водоканал м. Ужгорода» з вимогою відповідно до укладеної угоди сплатити заборгованість за спожиту електроенергію (яка станом на 26.06.2017 року складає 3,2 млн грн) або ж, згідно з чинним законодавством, знизити власне споживання електроенергії до рівня величини фактичної оплати. У листі також зазначено, що в разі невиконання даної вимоги в термін до 30 червня поточного року ПрАТ «Закарпаттяобленерго» буде вимушене повністю припинити електропостачання на об’єкти КП «Водоканал м. Ужгорода».

Для довідки: Міністерство регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства України станом на 1 травня 2017 року оприлюднило середньостатистичні дані про тарифи на централізоване водопостачання і водовідведення холодної води в Україні, повідомляє «Карпатському об’єктиву» прес-служба ПрАТ “Закарпаттяобленерго”.

Згідно з цією таблицею, оприлюдненою на сайті у статті «Кто платит за холодную воду меньше всего в разных областях Украины», найвищий тариф на воду встановлений в Ужгороді. Тож при цьому виникає питання: як так виходить, що підприємство, яке має один із найвищих тарифів в Україні, не може розрахуватися за спожиту електроенергію!? При тому, що завжди для обґрунтування підвищення тарифу ужгородський Водоканал використовував один аргумент – щоб мати можливість розраховуватись за електрику. То куди спрямовують гроші?

125509

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах