4951
10:25 18.032017

Співробітники Тячівського лісового господарства облагородили територію біля адмінбудинку

Економіка 3038

З приходом весни і тепла в Тячівському державному лісовому господарстві колектив однодумців проводить облагородження території, що прилягає до адмінбудівлі.

mmmm

Генеральне прибирання після зими стало на підприємстві традиційним заняттям. Адже крім підтримки чистоти і порядку, можна і повітрям свіжим подихати, і в колективі настрій підняти. А спільна праця, як відомо, завжди полегшує взаєморозуміння між людьми і зміцнює їх дружні взаємини.

Спільними зусиллями працівники всіх підрозділів прибрали та вивезли сміття, провели санітарну обрізку кущів та дерев, пофарбували бордюри, облагородили територію біля парадного входу та на внутрішньому дворі. Дружним колективом замінили ворота та встановили інформаційний стенд про лісове господарство. Окрім того, працівники обкопали і побілили дерева біля адмінбудівлі та посадили молоді туї.

Усі присутні з великим ентузіазмом і почуттям гордості брали участь в акції з облагородження території, з розумінням того, що після них залишиться порядок, який буде радувати жителів Нересниці та самих працівників державного лісового господарства, інформує прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах