330
17:50 20.042016

На Хустщині про свої доходи вже відзвітував один vip-декларант

Економіка 1664

Трохи більше двох тижнів залишилось до завершення кампанії декларування доходів громадян, яка розпочалась 1 січня та триватиме до 3 травня 2016 року.

93110cfb96bb7d2ca67a346d317e3b0df79d815d

Як повідомив начальник Хустської ОДПІ М.Д. Мондич, загалом уже відзвітувало ­­­177 мешканців м. Хуст та Хустського району, котрі задекларували 12,5 млн грн доходу. Це на 6,8 млн грн більше, ніж за цю дату 2015 року. Про  минулорічні доходи, які перевищують 1 млн грн, вже повідомив 1 мешканець Хустщини. Загальна сума задекларованого ним доходу склала ­­1,2 млн грн. Декларант-мільйонер отримав дохід від успадкування майна.

Про отриману спадщину на суму 11,7 млн грн відзвітувало 117 мешканців м. Хуст та Хустського району, про доходи від оренди нерухомого та рухомого майна на 179,4 тис грн – 4  мешканців, про продаж нерухомого та рухомого майна на 280,7 тис грн – 4 мешканців.

Слід нагадати, що в Центрі обслуговування платників, який знаходиться в приміщенні Хустської ОДПІ за адресою: м. Хуст, вул. Духновича, 17, – створено належні умови для полегшення процесу подання декларацій, забезпечено відкритий доступ громадян до інформації. Працівники інспекції фахово роз’яснюють норми податкового законодавства, надають консультативні послуги під час заповнення декларацій, допомагають освоїти технологію подання звітності в електронному вигляді.

Тож, просимо мешканців Хустщини не зволікати і до 3 травня виконати свій конституційний обов’язок – добровільно задекларувати доходи, зокрема ті, які були неоподатковані в минулому році, одержані від провадження незалежної професійної діяльності; від успадкування чи отримання в дарунок коштів, майна, майнових чи немайнових прав від осіб, які не є членами сім’ї першого ступеня споріднення; іноземні доходи; а також доходи, отримані від осіб, які не мають статусу податкових агентів та про яких немає відомостей з центральної бази даних та інші, адже кошти, які надійдуть в результаті сплати податків у бюджет, повернуться до кожного у вигляді соціальних благ, про це редакцію “Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив” інформує Хустська ОДПІ.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини