315
15:37 20.042016

Закарпаття підписало угоду з національним комітетом Міжнародної Торгової Палати. ФОТО

Економіка 2624

Закарпатська ОДА в особі голови Геннадія Москаля та Український національний комітет Міжнародної Торгової палати (ІСС Ukraine) в особі Генерального Секретаря Володимира Михайлова уклали угоду про співробітництво та координацію діяльності. Церемонія підписання відбулася сьогодні, 20 квітня, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба ОДА.

?????????????

Згідно з документом, сторони здійснюватимуть співробітництво для покращення бізнес-клімату у Закарпатській області та створення сприятливих умов для надходження інвестицій розвитку взаємовигідних економічних зв’язків українських підприємств і організацій області з зарубіжними партнерами із використанням можливостей Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати.

«Основні завдання нашої організації на території держави спрямовані на дотримання правил, норм, стандартів, етики ведення сучасного міжнародного бізнесу, захист інтересів вітчизняного виробника на ринках зарубіжних країн, збільшення потоків іноземних інвестицій в Україну, – повідомив Володимир Михайлов, наголошуючи на взаємовигідності співпраці. – Наше завдання на Закарпатті створити належні умови не лише для тих інвесторів, які нині присутні в області, але й тих, які планують прийти в край».

–На Закарпатті сьогодні працюють ті підприємства з іноземними інвестиціями, які прийшли в область під час дії спеціальної економічної зони більше десяти років тому, – зазначив Геннадій Москаль, окреслюючи ситуацію в області. – Нині інвестору теж потрібні певні преференції у сплаті податків, на ставках ПДВ при ввозі обладнання тощо. На жаль, поки всі наші намагання покращити ситуацію в цьому напрямку вкраї знайшли відмову в столиці.

Довідково: Міжнародна торгова палата, або скорочено (ІСС) – це організація, яка має на меті підтримку й розвиток міжнародної торгівлі й глобалізації. Членами цієї організації є країни, до яких МТП має доступ через свої національні комітети. Уповноваженим Представником Міжнародної торгової палати в Україні є Український національний комітет міжнародної торгової палати (ICC Ukraine). Основні напрями діяльності ICC – розроблення правил, міжнародний арбітраж і вираження позицій бізнесу. Оскільки компанії, що входять до складу ICC є безпосередніми учасниками міжнародного бізнесу, Міжнародна торгова палата має повне право розробляти правила, що регулюють світову торгівлю. Хоча вони є добровільними, бізнесмени щодня дотримуються їх у численних ділових операціях, і ці правила становлять основу міжнародної торгівлі. ICC також надає найбільш необхідні послуги, зокрема, через Міжнародний арбітражний суд ICC – провідну арбітражну установу світу.

МТП була заснована у 1919 році і зараз налічує 137 країн учасниць.

?????????????

?????????????

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини