11:17 19.042016

Водичка в Ужгороді подорожчає: до 16,4 гривень за кубик

Економіка 2018

1984Комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно – каналізаційного господарства міста Ужгорода» повідомляє та доводить до відома споживачів інформацію, щодо змін тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення у плановому періоді.

“Діючі тарифи на водопостачання і водовідведення встановлені постановою НКРЕКП №888 від 26.03.2015 року і з того часу не переглядалися. Зростання ціни ресурсу по основних складових собівартості послуг підприємства з того часу призвело до того, що тільки за рахунок цього фактору середньомісячна нестача коштів складає 1422,45 тис. грн”, – повідомляють 0312.ua в адміністрації КП “Водоканал м.Ужгорода”.

КП «Водоканал м. Ужгорода» обрахувало економічно обґрунтовані витрати на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення. В результаті очікувана вартість надання одиниці послуг з централізованого водопостачання становить – 11,18 грн./м³ з ПДВ, водовідведення – 5,21 грн./м³ з ПДВ.

Разом за водопостачання і водовідведення ужгородський “Водоканал” хоче встановити тариф у сумі 16.39 грн. за куб. м.

Діючий тариф на водопостачання+водовідведення в Ужгороді становить 13,75 грн за куб. м.

КП “Водоканал м.Ужгорода” підготувало матеріали та розрахунки планових витрат на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення та подало їх на розгляд до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах