294
17:48 18.042016

Ужгородський аеропорт офіційно відновив роботу

Економіка 1988

У понеділок (18.04) міжнародний аеропорт «Ужгород» прийняв перший регулярний авіарейс із Києва, таким чином, аеропорт відновив свою повноцінну роботу.

48437d4dce67a0786beb137e72a550e7

У літаку «Як-40», який розрахований на 24 пасажирів, не виявилося жодного вільного місця. Першим рейсом на Закарпаття прилетіла в тому числі група інвесторів із Китаю, які розглядають можливість будівництва заводу з утилізації твердих побутових відходів.

– Минулої п’ятниці (15.04) в Ужгород прилітала футбольна команда «Динамо – Київ», яка проводила матч із Закарпатським ФК «Говерла», однак регулярне авіасполучення між Ужгородом і Києвом відновилося саме сьогодні, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль, котрий особисто приїхав в аеропорт, щоб зустріти авіарейс. – Відтепер літак (АН-24 або АН-140) курсуватиме між столицею і Ужгородом Закарпаття щодня крім суботи.

Нагадаємо, що 15 лютого цього року Державна авіаційна служба України призупинила дію сертифіката авіаційної безпеки аеропорту Ужгорода через грубі порушення в його експлуатації.

За останні два місяці завдяки активній позиції голови ОДА частину порушень вдалося усунути, у результаті чого сертифікат авіабезпеки було відновлено. Роботи з приведення аеропорту до всіх передбачених законодавством вимог тривають і далі.

Прес-служба Закарпатської ОДА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах