290
16:40 18.042016

Закарпатське підприємство «напомпувало» водички на 76953 гривні

Економіка 2030

1984За фактом самовільного водокористування підземних вод Держекоінспекцією пред’явлено претензію для добровільного відшкодування збитків на суму 76953 гривні.

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області було проведено планову перевірку ПОГ ЕВП “Учбово-спортивна база “Закарпаття” ВФСТ “Колос” АПК України, в ході якої виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме: порушення правил ведення обліку відходів, самовільне водокористування підземних вод, повідомила «Карпатському об’єктиву» Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

Держекоінспекцією притягнуто посадових осіб до адмінвідповідальності на загальну суму штрафів 986 гривень та видано припис щодо усунення порушень. Проведено розрахунок збитків, завданих державі внаслідок самовільного водокористування термальних вод, та виставлено претензію на суму 76952,57 гривень для добровільного відшкодування.

В разі залишення претензії без відповіді справу про стягнення суми Держекоінспекцією буде передано в Господарський суд Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах