234
18:00 13.042016

ПФУ Ужгорода та Ужгородського району реорганізовано в Ужгородське об’єднане управління

Економіка 3644

Головне управління Пенсійного фонду України відповідно до постанови КМУ від 16 грудня 2015 року №1055 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України» завершило реорганізацію територіальних органів Пенсійного фонду України шляхом злиття окремих органів Пенсійного фонду України.

7636

Зокрема, з 01 квітня 2016 року управління Пенсійного фонду України в м.Ужгороді та управління Пенсійного фонду України в Ужгородському районі було реорганізовано в Ужгородське об’єднане управління Пенсійного фонду України.

Дане об’єднання ніяким чином не створить труднощів для соціально незахищених верств населення щодо звернень до органів Пенсійного фонду України.

Пенсіонери, страхувальники та застраховані особи цих районів зможуть і надалі звертатись до відділів з обслуговування громадян, які продовжуватимуть свою роботу на базі скорочених управлінь, з питань пенсійного забезпечення, подавати документи для призначення (перерахунку) та виплати пенсій, отримувати довідки про розмір пенсії, отримувати розрахунки доплати до мінімального страхового внеску за неповні місяці роботи застрахованої особи, подавати звітність з окремих видів господарських операцій та отримувати роз’яснення з інших питань, віднесених до компетенції органів Фонду.

Таке об’єднання є суто організаційним, оптимізовано буде лише керівний склад. І в місті, і в районі залишено відділи з обслуговування громадян та пенсійного забезпечення, а також спеціалісти з ведення реєстру застрахованих осіб, які і надалі надаватимуть відповідні послуги в тих самих приміщеннях, залах обслуговування, як і до об’єднання.

Отже, оптимізація структури територіальних органів Пенсійного фонду-це ще один важливий крок на шляху створення якісно нової пенсійної системи, головною метою якої є якість та доступність надання послуг.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах