1880
20:54 25.082016

ПАТ «Закарпаттяобленерго» оприлюднило нові тарифи на електроенергію

Економіка 3760

До уваги побутових споживачів (населення) електричної енергії!

tarify-na-elektroenergiyu-dlya

Згідно з Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26.02.2015 року № 220 «Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню», зареєстрованою в Міністерстві юстиції України від 02.03.2015 за № 231/26676, та згідно з Порядком застосування тарифів на електроенергію, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 23.04.2012 року № 498 (зі змінами) на період з 01 вересня 2016 року по 28 лютого 2017 року включно розрахунки за спожиту електроенергію із побутовими споживачами (населенням) здійснюватимуться за тарифами:

ТАРИФИ

на електроенергію, що відпускається населенню, на період з 01 вересня 2016 року по 28 лютого 2017 року включно

ТАРИФИ-таб

Примітка. Електрична енергія, яка витрачається у багатоквартирних будинках і гуртожитках на технічні цілі (роботу ліфтів, насосів та замково-переговорних пристроїв, що належать власникам квартир багатоквартирного будинку на праві спільної власності) та освітлення дворів, східців і номерних знаків, відпускається за тарифом 129 коп. за 1 кВт.год з ПДВ.

Електрична енергія, яка витрачається у дачних та дачно-будівельних кооперативах, садових товариствах, гаражно-будівельних кооперативах на технічні цілі (роботу насосів) та освітлення території, відпускається за тарифом 129 коп. за 1 кВт.год з ПДВ.

Крім того, ПАТ «Закарпаттяобленерго» звертає увагу споживачів електричної енергії на те, що у рахунках на сплату спожитої електроенергії у серпні поточного року, які споживачі отримають після 1 вересня 2016 року, нарахування за електроенергію здійснюватиметься за старими тарифами. Нарахування за новими тарифами буде здійснене у рахунках за спожиту електроенергію у вересні, які споживачі отримають на початку жовтня 2016 року.

Також нагадуємо, що ПАТ «Закарпаттяобленерго» не встановлює тарифи, а є ліцензіатом із передачі та постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

Шановні споживачі електричної енергії !

Якщо вам потрібно отримати консультацію чи роз’яснення з питань електропостачання, висловити пропозиції чи зауваження щодо роботи ПАТ «Закарпаттяобленерго» або повідомити про факти розкрадання електричної енергії, ви можете звернутися до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за багатоканальним номером телефону 0-800-50-16-20 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), на електронну адресу call-centr@uz.energy.gov.ua або за допомогою форми зворотного зв’язку на сайті www.energo.uz.ua.

Своєчасна і повна оплата за спожиту електроенергію є важливим і необхідним елементом надійної роботи ПАТ «Закарпаттяобленерго», а значить безперервного та якісного постачання електроенергії усім споживачам області, інформує Дирекція ПАТ «Закарпаттяобленерго».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах