18459
12:41 13.122019

В Мукачеві на різницю в тарифах з утримання ліфтів влада виділить понад 1,2 млн.

Економіка 5336

Наразі фактична економічна обгрунтована вартість тарифу становить 1 грн. загальної площі квартири (крім квартир першого поверху та нежитлових приміщень у житловому будинку). В місті діє затверджений ще у 2011 році тариф, втричі менший. Різницю в тарифі оплачується коштом міської програми.

Рішення “Про затвердження Програми відшкодування різниці між затвердженим тарифом та розміром економічно обґрунтованих витрат на утримання ліфтового господарства житлового фонду Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки” прийнято на позачерговому засіданні міськради.

Програмою передбачено відшкодування різниці між затвердженим тарифом та розміром економічно обґрунтованих витрат на утримання ліфтового господарства житлового фонду м. Мукачево підприємству – надавачу житлово-комунальних послуг з організації та виконання технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації житлового фонду територіальної громади м. Мукачево.

У житловому фонді міста нараховується 82 ліфти. Технічне обслуговування та ремонт ліфтів здійснює спеціалізована організація ТОВ «ЛІФТ-ЕКО», обрана за результатами проведеного конкурсу з відбору.

Також нагадаємо, що цьогоріч В Мукачеві вже відремонтувати 16 ліфтів у 9 багатоповерхівках на суму майже 2 млн. гривень, інформує Мукачівська міськрада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах