18201
11:49 18.112019

Закарпатські лісівники підбили підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств за 9 місяців

Економіка 2746

Під час засідання колегії, яка проходила в Міжгірському лісовому господарстві, розглянуто підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств за 9 місяців роботи держлісгоспів краю. З інформацією про підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств за вищезазначений період виступив заступник начальника Василь Кий.

У рамках колегії було проаналізовано та проінформовано про стан проходження індивідуального аудиту з сертифікації лісів, охорони лісу від незаконних рубок та пожеж, про фінансово-господарську діяльність й окреслено завдання розвитку лісового господарства на найближчий час. Розглянуто питання вдосконалення інформаційної діяльності підприємств, зокрема, збільшення інформаційних приводів та прес-турів, цікавих просвітницьких заходів на лісівничу тематику.

Заступник начальника Василь Кий розповів: «Податків, зборів та обов’язкових платежів до зведеного бюджету сплачено на 312,6 млн грн. Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів становить 55,3 млн.грн, до єдиного соціального внеску сплачено 61,2 млн грн».

У свою чергу виконання основних фінансово-господарських показників в загальному по управлінню виконано в запланованих обсягах.

Чистий дохід від реалізації продукції (робіт, послуг) за звітний період склав 718,5 млн. грн., і зріс порівняно з плановим показником на 25,2 млн. грн., або 103,6% Найбільший обсяг реалізації продукції у ДП «Брустурянське ЛМГ» (93,8 млн.грн.), ДП «Рахівське ЛДГ» (87,2 млн.грн.), ДП «Великобичківське ЛМГ» (64,3 млн.грн.)

За 9 місяців на ведення лісового та мисливського господарства було спрямовано 676,8 млн грн.

Рівень середньомісячної заробітної плати штатних працівників за 9 місяців 2019 року складає 9989 грн.

Чисельність штатних працівників в порівнянні до відповідного періоду минулого року майже не змінилася та складає 2927 осіб.

За результатами діяльності звітного періоду всі лісогосподарські підприємства Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства є прибутковими. Чистий фінансовий результат лісогосподарських підприємств управління за 9 місяців 2019 року склав майже 23 млн.грн.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах