17502
19:44 22.082019

В Ужгороді нагородили сумлінних платників податків Закарпаття

Економіка 5110

Сьогодні, 22 серпня 2019 року, в Ужгороді відбулось урочисте нагородження переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2018». Захід пройшов у приміщенні Закарпатської ОДА за участі керівництва області та міста, сумлінних платників податків краю.

У привітальному слові Марта Волощук, голова Ради Територіального відділення АППУ в Закарпатській області подякувала всім платникам області, що попри нелегкі часи, які переживає зараз Україна, вони залишаються сумлінними у виконанні своїх обов’язків перед державою, бережуть свої робочі колективи, ще й мають змогу розвиватись і ставати успішними в бізнесі.

Марта Волощук наголосила, що з часу заснування рейтингу «Сумлінні платники податків», закарпатські підприємства – одні з кращих не тільки на регіональних рівнях, а й на загальноукраїнському.

Вітаючи платників, начальник ГУ ДФС у Закарпатській області Олексій Петріченко наголосив, що саме завдяки сумлінності обласних підприємців, їх високій податковій культурі, яка є прикладом для інших, вдається виконувати завдання щодо наповнення бюджетів усіх рівнів.

– Хочу особисто від себе і своїх колег подякувати за сумлінну сплату податків, відповідальне ставлення до своїх конституційних обов’язків перед країною та Закарпаттям, зокрема. Адже добросовісна сплата податків – запорука нашого успішного розвитку. Бажаю вам економічного зростання, надійних партнерів у бізнесі та вдалих майбутніх проектів, – зазначив Олексій Петріченко під час вітального слова.

Варто зазначити, що цьогоріч рейтинг проводиться із амбітною метою – створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків. Платники, які сьогодні були присутні успішно подолали перший тур. Спеціальною комісією було визначено кращих з кращих серед значної кількості достойних претендентів.

Дипломи обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінного платника податків-2018» отримали: ТОВ «АВЕ Ужгород»; ТОВ «Завод «Конвектор»; ТОВ «Євроімекс»; МП «Прокк»; ТОВ «Латуж»; ТОВ «Експрес Транспорт і Логістика»; ФГ «Коник»; СП у формі ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг»; ПСП «Ласточка»; ТОВ «А-ЛАП»; ДП «Санаторій Шаян» ПРАТ «Укрпрофоздоровниця»; ТОВ «А.М. Ітро»; ТОВ «БАР АВТО»; ТОВ «Аква-Поляна».

ДФС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
У Міжгір’ї розкрили угон автомобіля
15:26
До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано понад 1,3 млрд гривень податків
15:15
У Мукачеві провели чемпіонат міста з шахів серед жінок
14:58
У Мукачеві у затриманого наркоторговця вилучено понад 200 доз «товару»
14:47
Всі новини