17001
21:27 26.062019

В Ужгороді обговорили концепцію нового Податкового Кодексу Розвитку

Економіка 4391

Керівництво Головного управління ДФС у Закарпатській області в’язало участь у круглому  столі на якому оговорювали проект Податкового кодексу розвитку та Концепції доктрини економічної безпеки України. Представляла документ Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України».

Зокрема, в заході взяли участь Грігол Катамадзе – президент ВГО АППУ, Мікулін Віктор – заступник голови Закарпатської ОДА, Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС в Закарпатській області, Марта Волощук – голова Ради ТВ АППУ в Закарпатській області, Юрій Сакалош – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області, Олег Гетман – координатор групи з питань податкової політики РПР, представники бізнесу, юристи та аудитори.

Під час обговорення між учасниками заходу виникла жвава дискусія. Насамперед, йшлося про те, що при внесенні змін до податкового законодавства, необхідно зберігати баланс між доходами та видатками бюджетів, а також знаходити компенсатори бюджетних витрат у разі відміни одних податків і прийнятті інших, зокрема йде мова про податок на виведений капітал.

Учасники круглого столу практично одноголосно дійшли висновку, що податкове законодавство повинно забезпечити створення сприятливих правових та економічних умов для суб’єктів господарювання через податкові механізми для забезпечення сталого економічного розвитку нашої держави.

Як підсумок обговорення, усі присутні висловили сподівання, що ініціатори та розробники проектів врахують всі пропозиції, які сьогодні сформульовані і будуть формуватись поступово по мірі презентації проекту в інших містах України бізнесом та владою.

ДФС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини