16882
17:57 14.062019

В Ужгороді відбулося обговорення майбутніх інвестицій

Економіка 2117

В Ужгородській міській раді напередодні відбулася робоча зустріч заступника міського голови Ігоря Фартушка з представником Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest у Західній Україні Андрієм Павлівим. Також у зустрічі взяли участь начальник управління економічного розвитку міста Павло Логвінов та заступник начальника управління, начальник відділу зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та туризму Василь Цап.

Зокрема, Андрій Павлів цікавився, у які галузі економіки міста можливе інвестування з боку закордонних компаній, а також окремими інвестиційними пропозиціями. Обговорювали й питання середньої заробітної плати та міграції робочої сили, браку висококваліфікованих кадрів, потреби іноземних компаній при запуску виробництва своєї продукції на території міста та регіону в цілому.

Ігор Фартушок розповів про основні соціально-економічні показники обласного центру та його переваги в географічному й логістичному розташуванні.

За підсумками зустрічі домовились про співпрацю між Ужгородською міською радою та UkraineInvest щодо можливостей і напрямів залучення іноземного капіталу, інвестицій транснаціональних компаній в економіку міста, згадали про незадіяний промисловий сектор, де більшість виробничих площ підприємств пустує та перебуває в пошуку іноземних компаній, які бажають інвестувати в машинобудівну, автомобілебудівну, електронну та деревообробну галузі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини