15080
12:01 18.012019

На інфраструктуру будівлі Закарпатської ОДА планують витратити більше 25 тисяч гривень

Економіка 2471

Рішення «Про Програму фінансової підтримки комунально-експлуатаційного, автотранспортного господарств обласної ради і облдержадміністрації та збереження адмінбудинку (пл. Народна, 4) як пам’ятки архітектури на 2019 рік» депутати ухвалили в ході 13-ї сесії облради.

Забезпечення необхідних умов для функціонування комунально-експлуатаційного та автотранспортного господарств облдержадміністрації, здійснення заходів для збереження будівлі як пам’ятки архітектури, що використовується як адміністративний будинок з відповідною інфраструктурою, є метою Програми.

Нею передбачено проведення комплексу робіт, серед яких – відновлення проекту внутрішніх інженерних комунікацій адмінбудинку, капітальний ремонт приміщень загального користування другого, шостого поверхів, поточний ремонт приміщень і ліфтів, експертиза ліфтів і патерностера, компенсація за комунальні платежі, озеленення та освітлення адмінбудівлі і прилеглої території, заходи з протипожежної безпеки та охорони адмінбудинку, утримання автотранспортного господарства, поточні ремонти тощо.

Забезпечення реалізації Програми здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету. Загальний обсяг фінансування Програми становить 25060,6 тис грн, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Закарпатської облради.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах