14430
22:14 21.112018

На Закарпатті спеціально створений штаб розглядав питання погашення боргів підприємствами

Економіка 1828

20 листопада відбулося чергове засідання регіонального штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат. Штаб розпочав діяльність із березня цього року.

В засіданні взяли участь Мирослава Максимович, начальник відділу забезпечення наповнення бюджету, та Наталія Фабіан, начальник юридичного відділу головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, які є членами зазначеного штабу.

Серед інших питань учасники засідання розглянули і стан погашення заборгованості до Пенсійного фонду України. Як зазначила Мирослава Максимович, серед найбільших боржників до Пенсійного фонду – ПАТ «Машинобудівний завод «Тиса» з боргом 855,1 тисяча гривень, державне підприємство Міністерства оборони України «Мукачівська госпрозрахункова дільниця» – з боргом у 395,4 тисячі гривень, АПТП «Бобовище», яке боргує Фонду майже 290 тисяч гривень, агроторгове підприємство «Радгосп-завод «Мукачівський» – із 96,7 тисячами гривень боргу та інші.

Члени штабу розглядали можливі шляхи виходу цих підприємств із кризового стану і погашення ними боргів до Пенсійного фонду та інших платежів.

Важливо, що завдяки виконавчим діям, які вживаються, вже є позитивні результати: на рахунки Пенсійного фонду у листопаді цього року надійшло 469 тисяч гривень, зокрема по АПТП «Бобовище» – 272,63 тис. грн. та ПАТ «Машинобудівний завод «Тиса» – 168,1 тисяч гривень. Всього з початку року від заходів стягнення державної виконавчої служби надійшло понад 2 мільйони гривень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах