13964
15:28 21.102018

Закарпаття презентувало туристичну галузь краю на міжнародній виставці у Львові

Економіка 2906

181019_news_15-33-1

Протягом 16-18 жовтня у м. Львів проходила Міжнародна виставка ТурЕКСПО. Захід відбувався у рамках «Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності – 2018», який зібрав туристичних операторів з усієї України та закордоння, заклади розміщення та відпочинку, надавачів транспортних послуг, організаторів активного, пригодницького й екологічного туризму, розробників інформаційні технології в галузі тощо.

Закарпатський стенд презентував зимовий відпочинок та гастрономічний туризм, адже 2018 рік Всесвітньою туристичною організацією оголошено саме роком гастрономії.

Закарпаття пропонувало відвідувачам гастрономічні родзинки краю. Зокрема, у перший день виставки була проведена дегустація вин від ТОВ «Виноробна компанія Шато Чизай», сирів від «Селиської сироварні» та «Перечинської мануфактури» зі смачними медовими продуктами з Іршавщини. У другий день виставки дегустували мінеральну воду від ТК «Теплі води», гечанський сливовий леквар, селиські сири, вина та соки від ТМ «Жайворонок». На стенді також працювали ТО «Ажіо-тур», туристично-інформаційний центр Мукачева та Берегівського міськвиконкому.

Представники Закарпаття взяли участь у діловій програмі. Так, під час презентації «Україна, яку ви ще не знали» було представлене печерне Закарпаття, унікальна буйволина ферма, дегустаційний зал леквару, чарівні міні-скульптурки, неповторні сакури та долина крокусів. Користуючись нагодою, усіх гостей виставки запросили на неповторні закарпатські фестивалі, зимовий сезон яких ось-ось розпочнеться.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах