13806
15:13 15.102018

Ужгородським безробітним розповіли про можливість роботи в поліції

Економіка 1994

В Ужгороді співробітники районної філії обласного центру зайнятості разом з поліцією інформували безробітних про набір у патрульну поліцію та на посади дільничних офіцерів.

43614515_757744684570905_8232842811917991936_n

08 жовтня 2018 року, в Ужгородській районній філії Закарпатського обласного центру зайнятості проведено профінформаційний масовий захід для безробітних за участі старшого інспектора відділу організації діяльності груп реагування патрульної поліції управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції у Закарпатській області Івана Мули. Мета заходу – інформування безробітних про набір до лав патрульної поліції та прискорення укомплектування посад дільничних офіцерів у Закарпатській області.

Іван Мула розповів про процес відбору регламентований положеннями Закону України «Про Національну поліцію» та іншими нормативно-правовими актами. Надав змістовну інформацію про правила добору претендентів починаючи від подання заявки на участь у конкурсі, проходження тестування, перевірки фізичної підготовки, співбесіди, медичного обстеження та закінчуючи спеціальною перевіркою щодо наявності обмежень, пов’язаних із прийняттям на службу до поліції. Зупинився на професійних якостях та навичках поліцейського, звернув увагу на вимоги, які до них ставляться.

Зацікавила слухачів інформація про можливість отримання вищої освіти у вузах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, а також перспектива кар’єрного росту.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах