13347
14:56 23.092018

На Ужгородщині обговорили виготовлення електронних пенсійних посвідчень

Економіка 2652

42231077_2153337964925698_5000075689051815936_o
20 вересня в селищі Середнє Ужгородського району відбулась зустріч начальника Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Ганни Сухар та представника відділення селища Середнє Закарпатського обласного управління АТ «Ощадбанк» Анжеліки Кобулей з питань організації роботи по залученню пенсіонерів до отримання електронних пенсійних посвідчень (ЕПП).

Представники обох сторін домовилися про проведення роз’яснювальної роботи з пенсіонерами, які є клієнтами цього банку.

За допомогою електронного пенсійного посвідчення можна не лише отримати пенсію, а і провести оплату комунальних послуг, розрахуватися за покупку безпосередньо в магазині.

Крім того, користувач через Інтернет-мережу отримує доступ до інших онлайн-сервісів, а також повний спектр банківських послуг. А ще власник ЕПП в подальшому зможе пред’явити цю картку для користування пільгами у праві на проїзд у громадському транспорті або для отримання знижки при розрахунку в торговельній мережі.

Для отримання електронного пенсійного посвідчення пенсіонеру необхідно звернутись до управління Пенсійного фонду за місцем фактичного проживання, подати відповідну заяву, долучивши до неї копії паспорта громадянина України та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, фотографію розміром 30х25 мм. Внутрішньо переміщена особа додатково надає довідку про взяття на облік як внутрішньо переміщеної особи. Відтак особисто прийти до зазначеного у заяві відділення «Ощадбанку» й отримати посвідчення.

Електронне пенсійне посвідчення виготовляється безкоштовно упродовж 30 робочих днів із дня подачі заяви до управління Пенсійного фонду.
За додатковою інформацією мешканців обласного центру та Ужгородського району просимо звертатися до відділу обслуговування громадян за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська, 2, І поверх (каб. 9).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах