13326
10:07 21.092018

ТОП-5 моделей нових авто, які купують закарпатці

Економіка 3193

Закарпаття серпеньУ серпні в Ужгороді та Закарпатській області зареєстрували 113 нових автомобілів. На кожен з них в середньому витрачали 28 тисяч доларів.

Майже половина автомобілів, які купували закарпатці, входили в ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів. Середня вартість нової машини минулого місяця склала 28 тисяч доларів, а загальна сума витрат на покупку нових автомобілів у регіоні становила понад 3 мільйони доларів без врахування вартості додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими авто в регіоні були машини Skoda – 15 зареєстрованих автомобілів на суму понад 350 тисяч доларів. Також популярними були Toyota і Kia, яких продали по 12 авто. Серед моделей бестселером у серпні був кросовер Kia Sportage.

Загалом, у серпні в Україні продали понад 7 тисяч нових автомобілів на суму 210 мільйонів доларів США. Це на 10% більше ніж у серпні минулого року. Найбільшу кількість нових автомобілів зареєстрували у столиці. У серпні кияни придбали майже 3 тисячі авто на 90 мільйонів доларів.

Нагадаємо, впродовж шести місяців 2018 року в Ужгороді та Закарпатській області зареєстрували майже 600 нових авто, на кожен з яких в середньому витрачали 29 тисяч доларів США. Тоді найбільшим попитом користувались машини марок Toyota і Skoda – по 83 проданих авто. Серед моделей бестселером був ліфтбек Skoda Octavia.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах