12622
21:49 15.082018

У Мужієві перевірили підприємство по добуванню піску, гравію, глин та каоліну

Економіка 2372

kkn2ТОВ СП «Керамнадра» розташоване в селі Мужієво Берегівського району і займається добуванням піску, гравію, глин та каоліну. У ході контрольного заходу фахівці  Управління  Держпраці  у Закарпатській  області головні державні інспектори відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Андрій Ковальчук та Михайло Повх перевірили стан  дотримання на цьому суб’єкті господарювання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Зокрема, спеціалісти Управління перевірили ефективність діяльності служби охорони праці, геолого-маркшейдерської служби, гірничої дільниці, транспортної дільниці і технологічного транспорту; дробильно-сортувального комплексу.

Результатом перевірки стало виявлення близько чотирьох десятків порушень. Деякі з них порівняно незначні і були усунуті ще у ході проведення контрольного заходу. Решту, а це відсутність погодженого у встановленому порядку Проекту на ремонт та ліквідацію обвалень виробок, запасного виходу на поверхню на гірничій дільниці та огородження пасового приводу стрічкового транспортеру в дробильно-сортувальному комплексі; контрольно-технічного пункту (КТП) оглядової канави або естакади для контролю технічного стану транспортних засобів; не проходження маркшейдером підприємства навчання та перевірки знань з питань охорони праці; не проведення періодичного навчання з  питань охорони праці з працівниками, які задіяні на роботах з підвищеною небезпекою та інші,  вказані у виданих керівництву підприємства приписах. Водночас за підсумками перевірки була проведена з відповідальними особами ТОВ нарада, під час якої наголошувалося на важливості та обов’яковості усунення виявлених порушень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах