11187
22:57 23.052018

У Хусті запрацює завод на 750 робочих місць

Економіка 12657

Після довготривалих перемовин з німецькими інвесторами у Хусті таки запрацює нове підприємство.

VLB0642

Мова йде про ТОВ «Берег-Кабель ГмбХ», яке вже тривалий час і досить успішно діє на Закарпатті – в Берегові та Іршаві. До кінця року третя філія підприємства повноцінно запрацює і в Хусті. Принаймні, на це дуже сподівається як німецька компанія-засновник, так і місцева влада, яка зацікавлена забезпечити хустян новими робочими місцями з достойними заробітними платами.

“ТОВ «Берег-Кабель ГмбХ» спеціалізується на виробництві джгутів, кабельно-провідникової продукції для передніх фар автомобілів різних відомих концернів. Наразі вже більше трьох сотень мешканців пройшли навчання і працюють (у три зміни) в орендованих приміщеннях, аби після завершення будівництва заводу підприємство було забезпечене кваліфікованими працівниками. Загалом при виході на повну виробничу потужність передбачається створення 750 робочих місць. Відрадно, що хустянам не доведеться шукати роботу за сотні кілометрів, а матимуть її вдома”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” секретар Хустської міської ради Володимир Ерфан.

До слова, завод знаходитиметься на території між заправками “WOG”  і “БРСМ” (район об`їзної дороги). Наразі там проводяться роботи з підведення комунікацій. Зводитиметься підприємство зі спеціально замовлених залізобетонних конструкцій.

Богдана КЛЕКНЕР

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах