11183
22:33 23.052018

В області проходить Тиждень безпеки дорожнього руху

Економіка 2635

На виконання наказу Міністерства інфраструктури України та відповідного доручення Укртрансбезпеки з 21 по 27 травня в області проходить Тиждень безпеки дорожнього руху, основна мета якого – об’єднання зусиль державних органів, бізнесу, громадських організацій, наукової спільноти, засобів масової інформації та усього суспільства, на виконання державних і міжнародних програм з безпеки дорожнього руху та популяризації дотримання правил дорожнього руху.

hom2

У межах проведення цього Тижня будуть здійснені заходи з поліпшення  безпеки дорожнього руху та зниження рівня аварійності на автомобільних дорогах загального користування.

Упродовж вказаного періоду Управління Укртрансбезпеки спільно з Патрульною поліцією та Управлінням Держпраці у Закарпатській області моніторитимуть ситуацію на дорогах краю. Як повідомив головний державний інспектор сектору нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці Андрій Гоман, у ході здійснення комплексних профілактичних заходів, які  розпочалися вже вчора, основна увага перевіряючих звертається на   такі питання, як проведення інструктажів з водіями транспортних засобів, обов’язкових передрейсових медичних оглядів водіїв, наявність технічного огляду транспортних засобів перед випуском на лінію тощо.

hom1

Окремо будуть обстежені умови дорожнього руху на ділянках доріг, прилеглих до медичних та навчальних закладів, під’їзди до залізничних переїздів, місця концентрації ДТП, аби привести технічні засоби організації дорожнього руху до належного експлуатаційного стану.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах