10810
21:17 24.042018

Управління Держпраці продовжуює моніторити ситуацію з працевлаштуванням на автотранспорті

Економіка 2481

Не є таємницею, що чимало транспортних перевізників працюють без оформлення трудових відносин з їхніми найманими працівниками, порушуючи таким чином їхні трудові права, гарантовані українським законодавством.

re3

З метою отримання інформації про такі порушення, насамперед в частині легального працевлаштування, та порушення вимог безпеки дорожнього руху, охорони праці, а також вжиття відповідних заходів щодо їх усунення, Управління Держпраці у Закарпатській області уклало тристоронню Угоду з обласними управліннями Укртрансбезпеки та Національної поліції.

Цьогоріч у рамках виконання цієї угоди представниками вказаних установ щомісяця проводяться на основних автошляхах краю рейди-інспектування. Нещодавно фахівці Управління Держпраціта Укртрансбезпеки інспектували ділянку автодороги Іршава-Берегово. У ході проведення заходу було перевірено близько 20 транспортних засобів. Документи водіїв п’яти з них викликали у посадовців певні сумніви, що стане підставою для проведення невдовзі інспекційних відвідувань  вказаних суб’єктів господарювання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах