10801
19:14 24.042018

Закарпаття готується до Міжнародного дня мисливця

Економіка 2542
Цього року святкування відбудеться 26 травня. Нарада з проведення заходу пройшла сьогодні, 24 квітня, в конференц-залі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, де обговорювалися організаційні питання. Захід відбудеться на території села Шаланки у Виноградівському лісгоспі.
IMG_9728
У нараді взяли участь заступник голови Закарпатської ОДА Володимир Колесніков, начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга, користувачі мисливських товариств, керівники підрозділів товариств мисливських і рибалок, громадських організацій мисливців в зоні діяльності.
Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства запрошує взяти участь у святкуванні Міжнародного дня мисливця-2018.
Девізом події стане формування культури полювання і ведення мисливського господарства, дбайливого ставлення до мисливських тварин, а також до середовища їх проживання, виховання і передача традицій і культури полювання молодому поколінню.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах