10781
19:45 23.042018

В Ужгороді відбувся семінар юристів держлісгоспів

Економіка 2731
Професія юриста потребує постійного вдосконалення, оновлення знань, особливо в Україні, де закони змінюються мало не щодня.
20180421_133454
Проте, дуже важливо, особливо у щоденній діяльності державних лісогосподарських підприємств, отримувати вірогідну і необхідну інформацію з вуст від фахівців. Відтак, у суботу, 21 квітня, в конференц-залі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбувся семінар на тему: “Нові процесуальні кодекси 2018”.

Суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний ознайомив учасників семінару із новими правилами господарського процесу та поділився власним досвідом розгляду судових справ актуальних для лісової галузі.

Іванов Андрій Петрович суддя Яремчанського районного суду Івано-Франківської області, член Правління Асоціації розвитку суддівського самоврядування розповів про новели Цивільного процесуального кодексу України та першу судову практику застосування процесуального законодавства.

За словами головного юристконсультанта ДП «Закарпатліссервіс» Андрія Левицького, учасники семінару спільно з лекторами активно обговорювали юридичні питання, що виникають в діяльності юрисконсультів лісогосподарських підприємств та ділилися своїм досвідом ведення судових справ.

Проведення семінару дало змогу юрисконсультам підвищити свій рівень знань цивільного та господарського процесуального законодавства  та ознайомитися з практичними аспектами розгляду судових справ практикуючими суддями.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах