10229
15:52 21.032018

На Закарпатті розпочали перерахунок військових пенсій

Економіка 2748

groshi1Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області розпочало перерахунок пенсій військовим пенсіонерам.

В область почали надходити довідки про грошове забезпечення із обласних структур Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства оборони України. Із 10 тисяч 418 довідок вже подано: головним управлінням Національної поліції в Закарпатській області – 456 та обласним військкоматом – 1550.

Фахівці управління пенсійного забезпечення військовослужбовців головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області перераховують пенсії військових із врахуванням нового грошового забезпечення. Перерахунок проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби та деяким іншим категоріям осіб».

Ті військові пенсіонери, на яких довідки надійдуть до 23 березня ц. р., отримають суму пенсії, перераховану із 1 січня 2018 року, за додатковими відомостями у поточному місяці. А військові пенсіонери, на котрих довідки будуть отримані після 23 березня, отримають перераховану пенсію протягом квітня.

Перерахунок пенсій проводиться оперативно, по мірі надходження довідок із силових структур. Додаткові відомості формуються щодня і одразу передаються в банківські установи. Як свідчить аналіз, в середньому пенсійні виплати підвищено на 1500 гривень. На сьогодні потреба в коштах по перерахованих пенсіях становить 936 117 гривень, інформують в ГУ ПФ України в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини