8268
16:24 15.112017

Головна будівля Закарпаття матиме сучасне зовнішнє відеоспостереження, а сесійна зала – оновлений інтер’єр

Економіка 2774

Закарпатські обласні обранці розглянуть проект рішення «Про Програму фінансової підтримки комунально-експлуатаційного, автотранспортного господарств обласної ради і облдержадміністрації та збереження адмінбудинку (пл.Народна,4) як пам’ятки архітектури на 2018 рік».

1432746634_1429782920_1429261542_1394557734___oda

На обслуговуванні обласної ради та ОДА є адміністративна будівля та автотранспортне господарство. Для їх належного функціонування необхідні відповідні кошти на утримання, ремонт будівель, придбання обладнання, інструментів, інвентарю, інших витратних матеріалів

Метою цієї програми є забезпечення необхідних умов для функціонування комунально-експлуатаційного та автотранспортного господарств обласної ради і облдержадміністрації, здійснення заходів для збереження будівлі як пам’ятки архітектури, що використовується, як адміністративний будинок з відповідною інфраструктурою.

Фінансування виконання програми здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету. Загальний обсяг фінансування програми -19283,0 тис. грн.

Йдеться про оновлення меблів сесійного залу, експертизу ліфтів та патерностера, ремонт фасаду, капітальний ремонт покрівлі адмінбудинку, встановлення зовнішнього відеоспостереження адмінбудівлі (сервер, мережа, 24 камери), заміна та ремонт кабельних електромереж, щитків та ін..

Виконання програми має забезпечити збереження адміністративного будинку як пам’ятки архітектури, забезпечити умови праці для користувачів службовими приміщеннями відповідно до сучасних вимог та виключити можливості створення аварійних ситуацій через несправності комунікаційних мереж, інформує прес-служба Закарпатської облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах