8172
22:11 9.112017

На різдвяний ярмарок – до Відня!

Економіка 3629

З 10 грудня через Закарпаття курсуватиме потяг «Київ – Відень».

902d63f-wien-vokzal

Європа стає ближчою. Уже з грудня закарпатці матимуть змогу легко мандрувати залізницею до країн Євросоюзу.

Австрійська федеральна залізниця внесла в систему бронювання новий безпересадочний потяг сполученням Київ – Львів – Будапешт – Відень, ідеться на офіційному сайті Австрійської федеральної залізниці.

Згідно з опублікованим розкладом, з Києва цей поїзд відправлятиметься о 14.07 і прибуватиме до Львова о 19.50, не зупиняючись по дорозі. Зі Львова він вирушатиме о 21.00 і до угорського кордону матиме ще три зупинки – Стрий, Мукачево та Чоп. Після цього в нього ряд зупинок в Угорщині, і наступного дня о 8.20 поїзд буде в Будапешті. До кінцевого місця призначення – Відня – він прибуде об 11.21.

У зворотному напрямку з Австрії потяг відправлятиметься о 16.42, наступного дня о 10.10 прибуватиме до Львова, а в Києві буде о 17.11.

Вартість квитків на цей поїзд поки невідома, а бронювання недоступне. Варто також зазначити, що, швидше за все, ідеться про один або декілька причіпних вагонів.

Нагадаємо, запуск поїзда «Київ – Відень» у червні анонсував екс-керівник «Укрзалізниці» Войцех Бальчун. У вересні виконуючий обов’язки голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов підтвердив намір запустити такий поїзд до кінця 2017 року.

Христина БІКЛЯН

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах